Termeni si conditii

Orice vizitator care acceseaza site-ul masinidespalatbune.ro si care continua navigarea prin paginile acestuia, folosindu-se de toate materialele si informatiile pe care le punem la dispozitie, se presupune ca a citit si ca este de acord cu termenii si conditiile din randurile de mai jos.

1. Toate informatiile si materialele puse la dispozitie apartin de drept site-ului masinidespalatbune.ro si nu pot fi preluate sau exploatate integral ori partial, neavand nicio importanta daca aceasta exploatare este una comerciala sau nu, fara a fi oferit acordul explicit din partea administratorului. Orice incalcare a acestui punct reprezinta o incalcare a legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

2. Site-ul poate folosi si foloseste cookie-urile ca o modalitate de a colecta date statistice si care sa ajute la dezvoltarea proiectului. Aceste cookie-uri nu pot oferi date importante despre fiecare vizitator in parte, datele colectate fiind unele anonime.

3. Pentru ca site-ul masinidespalatbune.ro sa poata avea continuitate, iar munca redactorilor sa poata fi rasplatita cumva, in corpul articolelor de pe site vei putea gasi link-uri de afiliere. In momentul in care tu, vizitatorul, cumperi un anumit produs prin intermediul acestor link-uri, noi vom primi un mic procent din pretul acelui produs, iar acest lucru nu se va simti chiar deloc in costul total al achizitiei. Reprezinta o forma de sustinere pe care ne-o poti arata.